Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Rreth Nesh

3 PLANE KOMBËTARE

1 PDZRK

Plani i Detajuar për Zonat me Rëndësi Kombëtare për Himarën dhe Livadhin

44 BASHKI

Plane të Përgjithshme Vendore

1 BASHKËPUNIM NDËRKOMBËTAR

Projekti BRIGAD

12 KONKURSE

13 LEKSIONE PUBLIKE

2 EKSPOZITA

2 AKADEMI VERORE