Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Njoftime për mbledhje KKT-je

Mbledhje e Këshillit Kombëtar të Territorit për Planet Vendore

DATA E MBLEDHJES: 14/04/2017 - 14:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 14 Prill 2017, ditën e Premte ora 12:00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit. Bashkitë që do të mbrojnë Planin e Përgjithshëm Vendor në KKT janë :

         1. Bashkia Tiranë

         2. Bashkia Dibër

         3. Bashkia Prrenjas

Mbledhje e Këshillit Kombëtar të Territorit për Planet Vendore

DATA E MBLEDHJES: 08/02/2017 - 16:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 08 Shkurt 2017, ditën e Merkurë ora 16:00-18.00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit

 

Mbledhje e Këshillit Kombëtar të Territorit për Planet Vendore

DATA E MBLEDHJES: 29/12/2016 - 16:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 29 Dhjetor 2016, ditën e Enjte ora 16:00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.

Mbledhja e Keshillit Kombetar te Territorit

DATA E MBLEDHJES: 09/09/2015 - 15:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 9 Gusht 2015, ditën e Mërkurë ora 15:00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.

Mbledhje e Këshillit Kombëtar të Territorit

DATA E MBLEDHJES: 21/07/2015 - 15:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.
Më datë 21 Korrik 2015, ditën e Marte ora 15:00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.

Mbledhja e Keshillit Kombetar te Territorit

DATA E MBLEDHJES: 29/06/2015 - 15:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.
Më datë 29 Qershor 2015, ditën e Hënë ora 15:00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.

Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Territorit për çështje me rëndësi strategjike në sektorin e energjisë, inovacionit, turizmit dhe zhvillimit ekonomik

DATA E MBLEDHJES: 05/05/2015 - 15:00

“Salla Ovale”

Pallati i Kongreseve.ditën e Martë, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.Në mbledhjen e rradhës së KKT-së pritet të miratohen disa çështje që interesojnë sektorin e energjisë, inovacionit, turizmit dhe zhvillimit ekonomik për investime publike dhe private, si dhe do të bëhen disa njoftime nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit.

Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Territorit për shqyrtimin e projektit “Stadiumi i Shkodrës”

DATA E MBLEDHJES: 01/04/2015 - 14:00

Hotel “Colosseum”, Shkodër
Më datë 1 Prill 2015, ditën e Mërkurë, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.Në mbledhjen e rradhës së KKT-së pritet të shqyrtohet projekti “Stadiumi i Shkodrës”.

Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Territorit për çështje me rëndësi strategjike në sektorin e energjisë, turizmit dhe zhvillimit ekonomik

DATA E MBLEDHJES: 23/03/2015 - 15:30

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 23 Mars 2015, ditën e Hënë, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.Në mbledhjen e rradhës së KKT-së pritet të miratohen disa çështje që interesojnë sektorin e energjisë, turizmit dhe zhvillimit ekonomik, si dhe do të bëhen disa njoftime nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit.

Mbledhja e Keshillit Kombetar te Territorit

DATA E MBLEDHJES: 16/01/2015 - 17:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 16 Janar 2015, ditën e Hënë ora 17:00, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit