Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu
97 results:
41. Planifikimi dhe Zhvillimi i Territorit  
Ligje VKM Të Shfyqizuara Planifikimi dhe Zhvillimi i Territorit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nunc turpis, semper eu elementum sit amet, bibendum at nisi....  
42. Culture-Quartet  
ADRIAN PACI Director Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean erat risus, rhoncus et ullamcorper et, hendrerit a tellus. Curabitur eleifend, arcu quis fringilla maximus, odio...  
43. Ditari i nje hapsire  
Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020 Ditari i nje hapsire Plani i Përgjithshëm Kombëtar (PPK) "Shqipëria 2030"...  
44. PDZRK  
Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020 PDZRK Plani i Përgjithshëm Kombëtar (PPK) "Shqipëria 2030" është...  
45. PINS Bregdeti  
Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020 PINS Bregdeti Plani i Përgjithshëm Kombëtar (PPK) "Shqipëria 2030" është...  
46. PINS Durana  
Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020 PINS Durana Plani i Përgjithshëm Kombëtar (PPK) "Shqipëria 2030" është...  
47. degjesa publike  
Degjesa Publike Lorem Ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus maximus, nibh et vulputate cursus, turpis lectus commodo nunc, nec pulvinar era era lorem ipsum lorem...  
48. planet vendore  
Njoftim punësimi për pozicionin e Drejtor i Drejtorisë Juridike pranë Agjencisë Kombëtare të Planifikimi të Territorit Njoftim punësimi për pozicionin e Drejtor i Drejtorisë Juridike pranë...  
49. planet kombetare  
Njoftim punësimi për pozicionin e Drejtor i Drejtorisë Juridike pranë Agjencisë Kombëtare të Planifikimi të Territorit Njoftim punësimi për pozicionin e Drejtor i Drejtorisë Juridike pranë...  
50. degjesa publike  
Dëgjesa Publike Lorem Ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus maximus, nibh et vulputate cursus, turpis lectus commodo nunc, nec pulvinar era era lorem ipsum lorem...  
Search results 41 until 50 of 97