Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu
97 results:
11. AKPT  
Kycuni në Regjistër Na Pyesni LIDHJE TE SHPEJTA Planifikimi në Shqipëri Që nga krijimi i saj në vitin 2010, në bazë të ligjit për Planifikimin e Territorit, Agjencia Kombëtare e Planifikimit të...  
12. Programi i transparences  
Lidhje të shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti Programi i Transparences Hyrje Në përputhje me nenin 7 të ligjit nr.119/2014 “Për të Drejtën e Informimit” është përgatitur programi...  
13. Legjislacioni  
Legjislacioni Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur et mi facilisis, egestas enim vitae, congue dolor. Pellentesque posuere lobortis finibus. Pellentesque congue purus...  
14. Zhvillimi i Rajoneve  
Ligje VKM Të Shfyqizuara Zhvillimi i Rajoneve Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nunc turpis, semper eu elementum sit amet, bibendum at nisi. Vestibulum ultrices vel...  
15. Të Shfuqizuara  
Të Shfyqizuara  
16. Ligje  
Ligje  
17. Strategjia Kombëtare për Integrimin dhe Zhvillimin  
Ligje VKM Të Shfyqizuara Strategjia Kombëtare për Integrimin dhe Zhvillimin Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nunc turpis, semper eu elementum sit amet, bibendum at...  
18. Të Shfuqizuara  
Të Shfyqizuara  
19. Ligje  
Ligje  
20. Inspektimi i Ndërtimit  
Ligje VKM Të Shfyqizuara Inspektimi i Ndërtimit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nunc turpis, semper eu elementum sit amet, bibendum at nisi. Vestibulum ultrices vel...  
Search results 11 until 20 of 97