Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

ANNOUNCEMENTS FOR NTC MEETINGS

JOB VACANCY ANNOUNCEMENTS

TRAININGS

Job Vacancy Announcements

Drejtor në Drejtoria e Projekteve dhe Kërkimit Shkencor

AFATI I FUNDIT: MBYLLUR

AFATI I FUNDIT: MBYLLUR

AFATI I FUNDIT:  MBYLLUR

AFATI I FUNDIT:MBYLLUR