Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Newsroom

Bashkia Tiranë: Ndërmarrja e Nismës për hartimin e PDV-së për Njësinë Strukturore TR/314_4 dhe TR/314_5

Ju bëjmë me dije se Bashkia Tiranë ka ndërmarrë Nismën për hartimin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod TR/314_4 dhe TR/314_5.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Tiranë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.