Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Lajme

Bashkia Mirditë: Ndërmarrja e Nismës për hartimin e PDV-së për Njësinë Strukturore MR_UB_S1_149/1

Ju bëjmë me dije se Bashkia Mirditë ka ndërmarrë Nismën për hartimin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod MR_UB_S1_149/1.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Mirditë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.

Bashkia Mirditë: Ndërmarrja e Nismës për hartimin e PDV-së për Njësinë Strukturore MR_UB_S1_143/1

Ju bëjmë me dije se Bashkia Mirditë ka ndërmarrë Nismën për hartimin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod MR_UB_S1_143/1.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Mirditë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.

Bashkia Tiranë: Konsultim 30-ditor i PDV-së për Njësinë Strukturore TR/73 dhe TR/73_7

Ju bëjmë me dije se Bashkia Tiranë ka nisur procesin e konsultimit 30-ditor për draftin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod TR/73 dhe TR/73_7.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Tiranë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.