Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Biblioteka

"Nëse doni të huazoni libra nga biblioteka e AKPT-së, Ju lutemi të na pyesni për disponueshmërinë dhe mënyrën e tërheqjes së librit."