Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu
5 results:
1. Staff  
Quick links The general national plan [Translate to English:] PINS Bregdeti ARLIND AGALLIU Drejtor në Drejtorinë Juridike Email: arlind.agalliu@planifikimi.gov.al Arlind Agalliu lindur më 8...  
2. About Us  
About Us Quick Links PINS Bregdeti Që nga krijimi i saj në vitin 2010, në bazë të ligjit për Planifikimin e Territorit, Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit ka operuar në ndihmë të...  
3. AKPT  
Quick Links Planning in Albania (copy 1) [Translate to English:] Që nga krijimi i saj në vitin 2010, në bazë të ligjit për Planifikimin e Territorit, Agjencia Kombëtare e Planifikimit të...  
4. Structure  
AKPT Structure  
5. Function  
(copy 1) [Translate to English:] AKPT is përgjegjëse për të bashkërenduar, në përgjithësi, procese të hartimit të dokumenteve të planifikimit dhe zhvillimit të territorit, të cilat ndërmerren nga...