Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu
97 results:
51. degjesa publike  
Dëgjesa Publike Lorem Ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus maximus, nibh et vulputate cursus, turpis lectus commodo nunc, nec pulvinar era era lorem ipsum lorem...  
52. degjesa publike  
Dëgjesa Publike Lorem Ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus maximus, nibh et vulputate cursus, turpis lectus commodo nunc, nec pulvinar era era lorem ipsum lorem...  
53. Struktura  
Struktura e AKPT  
54. Funksioni  
Funksioni i AKPT AKPT është përgjegjëse për të bashkërenduar, në përgjithësi, procese të hartimit të dokumenteve të planifikimit dhe zhvillimit të territorit, të cilat ndërmerren nga autoritetet e...  
55. Trajnime  
Trajnime të ndryshme Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020  
56. News  
Lajme Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020  
57. Njoftime Punesimi  
Njoftime Punësimi Njoftim punësimi për pozicionin e Drejtor i Drejtorisë Juridike pranë Agjencisë Kombëtare të Planifikimi të Territorit AFATI I FUNDIT: 15.03.2017 Njoftim punësimi për pozicionin e...  
58. Njoftime per mbledhje KKT-je  
Njoftime për mbledhjen KKT-je Mbledhje e Këshillit Kombëtar të Territorit për Planet Vendore DATA E MBLEDHJES: 29/12/2016 - 16:00 “Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve. Më datë 29 Dhjetor 2016, ditën...  
59. Single News Page  
Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020  
60. Takime me autoritetet e qeverisjes vendore në qarqet Dibër, Kukës dhe Shkodër  
Takime me autoritetet e qeverisjes vendore në qarqet Dibër, Kukës dhe Shkodër Data e Trainimit: 31/03/2014 to 03/04/2014 Në bazë të Ligjit Nr. 10119...  
Search results 51 until 60 of 97