Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Territorit për çështje me rëndësi strategjike në sektorin e energjisë, turizmit dhe zhvillimit ekonomik

Data e mbledhjes KKT: 
23/03/2015 - 15:30

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.

Më datë 23 Mars 2015, ditën e Hënë, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.Në mbledhjen e rradhës së KKT-së pritet të miratohen disa çështje që interesojnë sektorin e energjisë, turizmit dhe zhvillimit ekonomik, si dhe do të bëhen disa njoftime nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit.