Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Territorit për çështje me rëndësi strategjike në sektorin e energjisë, inovacionit, turizmit dhe zhvillimit ekonomik

Data e mbledhjes KKT: 
05/05/2015 - 15:00

“Salla Ovale”, Pallati i Kongreseve.ditën e Martë, do të zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Kombëtar të Territorit.Në mbledhjen e rradhës së KKT-së pritet të miratohen disa çështje që interesojnë sektorin e energjisë, inovacionit, turizmit dhe zhvillimit ekonomik për investime publike dhe private, si dhe do të bëhen disa njoftime nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit.