Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Lajme

Bashkia Tiranë: Ndërmarrja e Nismës për hartimin e PDV-së për Njësinë Strukturore FA/23 dhe FA/23_1

Ju bëjmë me dije se Bashkia Tiranë ka ndërmarrë Nismën për hartimin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod FA/23,FA/23_1

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Tiranë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.

Bashkia Tiranë: Ndërmarrja e Nismës për hartimin e PDV-së për Njësinë Strukturore TR/575 dhe TR/575_1

Ju bëjmë me dije se Bashkia Tiranë ka ndërmarrë Nismën për hartimin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod TR/575 dhe TR/575_1.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Tiranë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.