Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Lajme

Bashkia Tiranë: Miratohet PDV-ja e Njësisë Strukturore FA/104 dhe FA/104_1

Ju bëjmë me dije se Bashkia Tiranë ka miratuar dokumentin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod  FA/104 dhe FA/104_1.

Dokumenti ka hyrë në fuqi menjëherë.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK  në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Tiranë, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.

Bashkia Kurbin: Miratohet PDV-ja e Njësisë Strukturore MA-UB-080

Ju bëjmë me dije se Bashkia Kurbin ka miratuar dokumentin e Planit të Detajuar Vendor për Njësinë Strukturore me kod  MA-UB-080.

Dokumenti ka hyrë në fuqi menjëherë.

Dokumentet përkatëse mund t'i aksesoni në këtë LINK  në faqen web të AKPT-së.

Për informacione të mëtejshme mund të drejtoheni pranë Bashkisë Kurbin, ose na shkruani në info@planifikimi.gov.al.