Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr. 3
Datë26.07.2018
EmërtimiPër miratimin e Planit të Detajuar për Zonën e Rëndësisë Kombëtare mes Lagunës së Karavastasë dhe Lumit Seman
StatusiNë fuqi
Dokumente

Vendim nr.3  KKT dt 26.07.2018

1.Harta e përdorimit të tokës sipas kategorive ndarëse

2.Harta e ndarjes së territorit në sisteme

3.Harta e infrastrukturave të transportit

4.Harta e ndarjes të territorit në zona dhe njësi

Plani i Zhvillimit

Rregullorja