Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu
97 results:
1. Akademia Verore  
Kycuni ne regjister lidhje të shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë Akademia Verore 2015 Akademia Verore 2016 Akademia Verore 2017  
2. Leksione Publike  
Kycuni ne regjister lidhje të shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë Dietmar Steiner Elisabetta Terragni TU Delft dhe Arkitektin Dirk Sijmons Ms. Sadie Morgan, Ms. Vanessa Norwood and Ms. Vicky...  
3. Ekspozita  
Kycuni ne Regjister lidhje të shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti  
4. BYPASS GJIROKASTRA  
Andreas Faoro (Architect and Urban designer) Andreas Faoro is an architect and urban designer. After graduating at the IUAV University of Architecture of Venice, he obtained a Post-graduate Master...  
5. Konkurse  
Kycuni ne regjister Na Pyesni Lidhje të shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti konkurset  
6. Rreth Nesh  
Kycuni ne regjister LIDHJE TË SHPEJTA Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Qeveria e re Shqiptare propozon, që nën patronazhin e Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe...  
7. Raporte Monitorimi  
Kycuni ne Regjister Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020 Raporte Monitorimi Plani i Përgjithshëm Kombëtar (PPK)...  
8. PPK  
Kycuni ne regjister Na Pyesni Lidhje të Shpejta Plani i Përgjithshëm Kombëtarë PINS Bregdeti PINS Tiranë-Durrës Konkurse Brigaid/H2020 Plani i Përgjithshëm Kombëtarë Plani i Përgjithshëm...  
9. Stafi  
Kycuni ne Regjister Na Pyesni Besmira Caca Përgjegjëse në Sektorin e IT dhe Mirëmbajtjes së Regjistrit  - Drejtoria e Regjistrit të Zhvillimit të Territorit Email: ...  
10. Rreth nesh  
Rreth Nesh LIDHJE TE SHPEJTA PINS Bregdeti Ditari i një hapësire Që nga krijimi i saj në vitin 2010, në bazë të ligjit për Planifikimin e Territorit, Agjencia Kombëtare e Planifikimit të...  
Search results 1 until 10 of 97