Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu
97 results:
61. Takime me autoritetet e qeverisjes vendore në qarqet Fier, Berat, Gjirokastër, Tiranë  
Takime me autoritetet e qeverisjes vendore në qarqet Fier, Berat, Gjirokastër, Tiranë Data e Trainimit: 07/04/2014 to 11/04/2014 Në vazhdim të procesit të takimeve me të gjitha...  
62. Njoftim mbi aktivitetin e Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit pranë Universitetit Politeknik të Tiranës  
Njoftim mbi aktivitetin e Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit pranë Universitetit Politeknik të Tiranës Në datë 09 dhe 12 Prill 2014, Agjencia Kombëtare e Planifikimit të...  
63. Turizmi  
Ligje VKM Të Shfyqizuara Transporti Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nunc turpis, semper eu elementum sit amet, bibendum at nisi. Vestibulum ultrices vel nulla at...  
64. degjesa publike  
Dëgjesa Publike Lorem Ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus maximus, nibh et vulputate cursus, turpis lectus commodo nunc, nec pulvinar era era lorem ipsum lorem...  
65. VKM  
VKM VKM Nr. 961 datë 02.12.2015 Për krijimin,organizimin dhe funksionimin e Agjencisë Kombëtare për Zhvillimin Rajonal, të Agjencive të Zhvillimit Rajonal dhe Agjencisë së Zhvillimit Ekonomik...  
66. VKM  
VKM VKM nr. 428 datë 08.06.2016 Për krijimin e të dhënave shtetërore për hartën dixhitale të mbetjeve të ngurta  
67. VKM  
VKM VKM nr. 428 datë 08.06.2016 Për krijimin e të dhënave shtetërore për hartën dixhitale të mbetjeve të ngurta  
68. Ligje  
Ligje Ligj nr.8402 datë 10.09.1998 Për disiplinimin e punimeve të ndërtimit  
69. VKM  
VKM VKM nr. 428 datë 08.06.2016 Për krijimin e të dhënave shtetërore për hartën dixhitale të mbetjeve të ngurta  
70. Ligje  
Ligje Ligj nr.8402 datë 10.09.1998 Për disiplinimin e punimeve të ndërtimit  
Search results 61 until 70 of 97