Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr.1
Datë

08-03-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjePër leje infrastrukture për ndërtimin e qendrës së paraburgimit dhe burgut në komunën Shkrel , Qarku Shkodër
Bashkëngjitje

Vendimi nr 1 KKT dt 08.03.2013