Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr.1
Datë

19-04-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjePër përcaktimin si zonë e rëndësisë kombëtare në planifikimin e territorit ,kompleksin "Xhamia e Namazgjasë dhe godina polifunksionale" në kryqëzimin e rrugës "Geroge W. Bush" dhe bulevardit "Zhan D'Ark" ,Tiranë
Bashkëngjitje

Vendimi nr 1 KKT dt 19.04.2013