Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr. 1
Datë

03-05-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjePër leje zhvillimore komplekse për puset e kërkimit Molisht-1 ,Shpirag-3 , Shpirag-4 , në blloqet 2-3 , në komunat Sinjë dhe Velabisht ,Qarku Berat ,për shoqerinë "Petromanas Albania GmbH"
Bashkëngjitje

Vendimi nr 1 KKT dt 03.05.2013