Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Numri:

Nr. 28

Data:

10-05-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

Për miratimin e Planit të Integruar Sektorial për zhvillimin dhe prodhimin e hidrokarbureve , vendburimi Patos - Marinëz , Qarku Fier

Bashkengjitje:

Vendimi nr 28 KKT dt 10.05.2013