Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr.14
Datë

10-05-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjeLeje zhvillimore komplekse , për ndërtimin e resortit turistik në parcelën 9 dhe 9D , me sipërfaqe 6.08 ha , Komuna Ishëm , Qarku Durrës
Bashkëngjitje

Vendimi nr 14 KKT dt 10.05.2013