Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr.6
Datë

10-05-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjeLeje zhvillimore komplekse për ndërtimin e hidrocentraleve "Kozel" , "Helmës 1" dhe "Helmës 2" , Komuna Mollas , Qarku Korçë
Bashkëngjitje

Vendimi nr 6 KKT dt 10.05.2013