Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr.5
Datë

10-05-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjeLeje zhvillimore komplekse për ndërtimin e hidrocentralit "Vlushë" , Komuna Leshnjë , Komuna Qendër dhe Bashkia Çorovodë , Qarku Berat
Bashkëngjitje

Vendimi nr 5 KKT dt 10.05.2013