Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr. 3
Datë

10-05-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjePër leje zhvillimore komplekse , për ndërtimin e Hidrocentraleve "Lena 1" , "Lena 2" dhe "Lena 3" , Komuna Martanesh , Qarku Dibër
Bashkëngjitje

Vendimi nr 3 KKT dt 10.05.2013