Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr. 15
Datë

10-05-2013

Kategori
Statusi

Në fuqi

Institucioni i aprovimitKëshilli Kombëtar i Territorit
PermbledhjePër leje zhvillimore komplekse , për ndërtimin e Hidrocentraleve "Murdhari 1" dhe "Murdhari 2" , Komuna Bërzhitë , Qarku Tiranë
Bashkëngjitje

Vendimi nr 1KKT dt 10.05.2013