Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Numri:

Nr.2

Data:

29-05-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

Për leje zhvillimore komplekse për ndërtimin e xhamisë së Namazgjasë dhe godinës polifunksionale (3.4.6.8 kate dhe 3 kate nëntokë) në kryqëzimin e rrugës "George W. Bush" dhe bulevardit "Zhan D'Ark" , Tiranë

Bashkengjitje:

Vendimi nr 2 KKT dt 29.05.2013