Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Numri:

Nr.8

Data:

04-07-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

Për miratimin e lejes zhvillimore komplekse për ndërtimin e hidrocentraleve Rinas, Shpellëz, Gurakuq, Orenjë e Vogël, Orenjë, Qafa, Shmill, Kuterman dhe Zdrajsh në komunën Orenjë , Qarku Elbasan për shoqërinë "Orenja Power" sh.p.k.

Bashkengjitje:

Vendimi nr 8 KKT dt 04.07.2013