Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Numri:

Nr.5

Data:

04-07-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

Për miratimin e lejes zhvillimore komplekse për sheshin e shpimit dhe infrastrukturën lidhëse për pusin e kërkimit 5350, blloku F në komunën Topojë, Qarku Fier, për shoqërinë "Bankers Petroleum Albania" l.t.d.

Bashkengjitje:

Vendimi nr 5 KKT dt 04.07.2013