Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Numri:

Nr.4

Data:

04-07-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

Për miratimin e lejes zhvillimore komplekse për zhvillimin dhe prodhimin e hidrokarbureve në vendburimin Patoz - Marinzë për shoqërinë "Bankers Petroleum l.t.d."

Bashkengjitje:

Vendimi nr 4 KKT dt 04.07.2013