Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit

Numri:

Nr.3

Data:

04-07-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

Për miratimin e Planit të Integruar Sektorial për zhvillimin dhe prodhimin e hidrokarbureve , vendburimet Ballsh - Hekal, Gorisht- Kocul, Cakran- Mollaj dhe vendburimin e Delvinës

Bashkengjitje:

Vendimi nr 3 KKT dt 04.07.2013