Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
Search Menu

Instrumente të Përgjithshme Vendore të miratuara në Këshillin Kombëtar të Territorit (KKT): 2012-2014

Vendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia HimarëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia LushnjëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Synej, Kalaja e TurrësVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia BeratVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia KamëzVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Bërxull, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia Fier dhe Komuna Qendër, Qarku FierVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Kashar, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Farkë, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Petrelë,Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Golem, Qarku DurrësVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Bërzhitë, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Paskuqan, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia Mamurras, Qarku LezhëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Shëngjergj, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Vaqarr, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia DurrësVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Zagorie, Qarku GjirokastërVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Shëngjin, Qarku LezhëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Ishëm, Qarku DurrësVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia ShkodërVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Synej, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Pezë, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Komuna Dajt, Qarku TiranëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia RrogozhinëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia Fushë-KrujëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia BulqizëVendim KKT për miratimin e IPV, Bashkia Korçë