Agjensia Kombëtare e Planifikimit të Territorit
NumërNr. 1
Datë12.07.2019
EmërtimiPër miratimin e PDZRK Gropa e Portes, Fushe Okol dhe Qafe Thore ne  atersi te fshatit Boge, Malesi e Madhe
StatusiNë fuqi
Dokumente

Vendim nr.1 KKT dt 12.07.2019

Nisma per hartimin e planit te detajuar

Plani i Zhvillimit

Rregullorja