Dt.10.05.2013 Vendim Nr.16

Date: 
10/05/2013
Për miratimin e Instrumentit të Përgjithshëm Ndërvendor , Bashkia Fier dhe Komuna Qendër , Qarku Fier

Numri:

Nr. 16

Data:

10-05-2013

Tipi:

Dokument

Kategorite:

 

Statusi:

Në fuqi

Institucioni i aprovimit:

Këshilli Kombëtar i Territorit

Permbledhje

 

Bashkengjitje:

Vendimi nr 16 KKT dt 10.05.2013.pdf

Harta e përdorimit të tokës

Harta e rrjetit rrugor