Lajme: Përmbledhje

2014-02-20
Sot u lançua ATELIER ALBANIA, një prej nismave dhe projekteve më vizionare të Ministrise së Zhvillimit Urban dhe Turizmit!- AA është menduar si një zyrë që do të operojë brenda Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit. Është një koncept i ri, një frymë e re për funksionimin dhe ... Më shumë>>
2013-11-28
Më 28 nëntor në Vlorë, është hapur nga Kryeministri Edi Rama, Konkursi ndërkombëtar për projektimin urban të vijës bregdetare të qytetit të Vlorës, i njohur ndryshe edhe si projekti "Waterfront". Konkursi realizohet si nismë e Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit, e konkretisht Programit " ... Më shumë>>
2013-11-22
Me datë 22.11.2013 në mbështetje të Urdhërit Nr. 15, dt 21.11.2013 “Për pjesmarrje në Aksionin e Shoqërisë Civile” nga Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, stafi përbërës i AKPT-së u angazhua në këtë nismë te organizuar nga vullnetaret e Green Line Albania me mbështetjen e plotë te Qeverisë ... Më shumë>>
2013-11-01
Mbi domosdoshmërinë e rishikimit të ligjit të planifikimit të territorit-njësitë e qeverisjes vendore.Më datë 1 Nëntor 2013, në Tiranë, u zhvillua takimi me Autoritetet Vendore të Planifikimit të Rajonit Qëndror të Shqipërisë, e konkretisht me bashkitë e komunat e qarkut Tiranë, Durrës, Elbasan e ... Më shumë>>
2013-10-31
Takimi i parë Kombëtar është organizuar me Autoritetet Kombëtare të Planifikimit të Territorit mbi domosdoshmërinë e rishikimit të legjislacionit të planifikimit të territorit dhe kontrollit të zhvillimit.Ky takim u kryesua nga Znj. Eglantina Gjermeni, ministre e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, dhe ... Më shumë>>
2013-10-08
AKPT njofton se ditën e Martë, datë 08.10.2013 ne orën 16.00, u mbajt mbledhja e KKT-së e drejtuar nga Kryeministri i Shqipërise Z. Edi Rama.Me organizim të Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit dhe Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit, u mblodh Këshilli Kombëtar i Territorit, në ... Më shumë>>

Faqet