Ermal Pashollari

Specialist në Sektorin e Monitorimin e Zbatimit të Planeve Vendore - Drejtoria e Planifikimit Vendor

Email: ermal.pashollari@planifikimi.gov.al

 

Ermal Pashollari lindur më 31 Maj 1989, ka kryer studimet e larta në Universitetin Erciyes Turqi për Planifikim Urban dhe Rajonal dhe Master Profesional në Universitetin Polis për Planifikim Hapësinor dhe GIS.

Z.Pashollari punon pranë Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit qe prej Shtatorit 2015.Më parë ka punuar si Asistent I Administratorit të Përgjithshëm në firmën e ndërtimit Maber Insaat për periudhën Prill-Korrik 2014.Për periudhën Mars – Qershor 2013 ka punuar pranë kompanisë Taksis Planlama Gayrimenkul Degerleme Tic.Ltd.Sti si vlerësues I pasurive të paluajtshme.

 

Zotëron shumë mirë gjuhën angleze dhe turke, dhe mirë gjuhen italiane.